اخبار مدیریت حج و زیارت خراسان شمالی
برنامه و تنوع غذایی زائران ایرانی در مدینه منوره چگونه است؟
زائران وعمره گزاران ایرانی در طول سفر عمره مفرده،مدت پنج روز در شهر مدینه منوره اقامت دارند.همین طول دوره پنج روزه موجب گردیده است که برنامه غذایی نیز برای ایام پنج روز تدوین شده ومرتب تکرار می گردد.بنابراین زائران حتما در صورت استفاده از وعده های غذایی که در رستوران های هتلهای محل اقامت زائران ایرانی به صورت یکسان توزیع می گردد از کلیه غذاهای تهیه شده استفاده خواهند نمود.مطابق این برنامه غذایی برای زائران 2 وعده صبحانه گرم پیش بینی شده است که یک وعده آن(عدسی)به صورت متمرکز و وعده دیگر که تخم مرغ آب پز است توسط عوامل ثابت هتل تهیه می شود.شایان ذکر است صبحانه به صورت بوفه باز توزیع شده و جهت جلب رضایت زائران و تامین نیاز برخی از زائران که بیمار هستند و یا افراد دارای رژیم غذایی خاص در هر وعده غذایی ناهار و شام حدود5تا 10درصد غذا به صورت رژیمی توزیع می گردد.برنامه غذایی که درحال حاضر جزو برنامه طبخ و توزیع قرار دارد در جدول ذیل قابل مشاهده است:
ردیف
صبحانه
ناهار
شام
نوع غذا
رژیمی
سوپ
1
عدسی
قورمه سبزی
گوشت آب پز و مرغ آب پز
خوراک جوجه کباب
جوجه کباب
سوپ شیر وقارچ
2
چلوگوشت
خوراک ماهی
ماهی کباب ومرغ آب پز
آش سبزی با آلو
3
تخم مرغ
زرشک پلو بامرغ
مرغ آب پز
رولت گوشت
سوپ مرغ و پیاز و ورمیشل
4
قیمه بادمجان
خوراک سینه مرغ و قارچ
سوپ سبزیجات
5
سبزی پلو با ماهی
ماهی کبابی ومرغ آب پز
خوراک کوبیده
خوراک شنیسل مرغ کبابی